OH-kártyás blog

Utazás önmagadhoz

OH-ajándék

Mikor a dolgok ott vannak, ahol lenniük kell, csak épp valamiért nem látom meg.

Na, ebben segít(ett) az OH-kártya, hogy felismerjem az életemben ezeket a pillanatokat, és ha eddig negatívan befolyásolt, ezután képes legyek másképp nézni rá, hogy építően hasson az életemre.

Eddig háromszor volt alkalmam kipróbálni, és meg kell mondjam, mindegyiknél pozitívan változott bennem valami (végül is ezért csináltuk). A húzások különböző időpontokban, különböző élethelyzeteimben történtek, utólag visszatekintve mindig igazolódott (mint az életben általában): az egyik probléma benne volt a másikban, csak kicsit másképp. Hol finomabb, hol brutálisan kemény formában elém rakva mindazt, amit már régen meg kellett volna oldanom, de halogattam, vagy nem is sejtettem, hogy ott kell keresnem a megoldás forrását.
Szokták mondani: „A legjobb pszichológusod saját magad vagy”… és ez az OH-kártyára nagyon igaz, viszont kell hozzá az a személy, aki irányítja a folyamatokat.

Ildikó személyében egy megértő, türelmes, lélekben és szívben nagy embert ismerhettem meg, akinek bizalommal nyílok meg, mert tudom, hogy ami felszínre jön, az köztünk marad és a segítsége jó irányba terel.
Köszönöm Neked!
Biztos vagyok abban, hogy még fogunk egypárszor húzni.

Kazincziné Batta Mónika

Máté Ildikó

(ön)motivációs tréner, OH-kártya instruktor

Én... vagyok...

Töltsd le!
Nyomtasd ki!
Használd!

Örülnék neki, ha majd nekem is megmutatnád.

Hogyan húzzunk kártyát?

Hogyan húzzunk kártyát?

A kártyáknak nincsen meghatározott jelentése – mint például a tarot-ban – te adod meg a saját személyiségedből, a lelkedből és a megélt élményeidből a kártyák értelmezését.

Mindig a megfelelő

Mindig a megfelelő

„Mindig arra az emberre találtunk rá, aki tükörként napról napra, pillanatról pillanatra megmutatja ismert és ismeretlen arcomat.” Biegelbauer Pál

Képek és szavak

Képek és szavak

A kártyák segítségével egy belső utazásra indulunk, ahol rátalálhatunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt vagy elfojtott érzelmeinkre.

Kártyahúzás

Kártyahúzás

Már egy szó és egy kép társítása is rengeteg asszociációt, ráismerést indít el a képzeletünkben, emlékezetünkben. Rég elfeledett érzésekre találhatunk rá.

SWOT-elemzés

SWOT-elemzés

Felismerjük, milyen kapcsolatban állnak a gyengeségeink, erősségeink, a lehetőségeink és a veszélyek a piaci helyzetünkkel, a célunkkal, a stratégiánkkal.

*Milyen színű a tükör?*

Sokszor menekültem a mesékhez, mert gyógyítottak.

Néha magam is elhittem, hogy nem a megfelelő családba születtem, és belőlem is gyönyörű hattyú lesz egyszer…

De mi van akkor, ha én abban a történetben nem a kiskacsa vagyok, hanem a kacsamama, vagy egy másik hattyú…

… vagy akár a víz, ami tükörré változva megmutatja az igazi valónkat?!

Milyen messzire vagy hajlandó elmenni ahhoz, hogy a lehető legközelebb kerülj önmagadhoz?